Ανώδυνη Αιμοληψία - Affidea Ελλάδος

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια της Affidea, θέλοντας να προσφέρουν στους εξεταζόμενους ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, πρωτοπορούν για ακόμη μια φορά και παρουσιάζουν κατά αποκλειστικότητα την Ανώδυνη Αιμοληψία, με λιγότερα τσιμπήματα από βελόνες, για όλους τους εξεταζόμενους, μικρούς και μεγάλους.

Ξεχάστε τον περιττό πόνο και το άγχος
Με τη βοήθεια καινοτόμου συσκευής που εντοπίζει τις φλέβες και προβάλλει στην επιφάνεια του δέρματος την εικόνα της θέσης τους σε πραγματικό χρόνο, ανιχνεύονται και οι πλέον δύσκολες στην εμφάνιση λεπτές φλέβες, επιτυγχάνοντας την άριστη αιμοληψία, χωρίς να ταλαιπωρείται ο εξεταζόμενος.

Βελτιώστε τη ζωή σας & κερδίστε χρόνο
Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία, σωματότυπο και δερματική απόχρωση για να χαρτογραφήσει το φλεβικό πλέγμα. Έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο σε φλεβοκεντήσεις παίδων και νεογνών, σε ασθενείς υπό χημειοθεραπεία, καθώς και σε ασθενείς με βαρύ σωματότυπο.

Επιπλέον, για άτομα που παρουσιάζουν ζαλάδες ή λιποθυμικές τάσεις, προσφέρεται ιατρικό κρεβάτι, ώστε η αιμοληψία να πραγματοποιηθεί σε κατάκλιση, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλειά τους. Την αιμοληψία αναλαμβάνουν  εξειδικευμένα και έμπειρα μέλη της ομάδας των Εργαστηρίων της Affidea.

Το VeinViewer χρησιμοποιεί μια πηγή εγγύς υπέρυθρου φωτός για να διαφοροποιήσει τα ερυθρά αιμοσφαίρια από τους ιστούς που τα περιβάλλουν. Με τη βοήθεια υπολογιστή ψηφιοποιούνται τα φωτόνια που συλλαμβάνει η βιντεοκάμερα και παράγεται εικόνα, η οποία προβάλλεται στο δέρμα του ασθενούς και δείχνει πού βρίσκονται οι φλέβες.