Ιατρεία Μαστού - Affidea Ελλάδος

Τα Ιατρεία Μαστού του ομίλου Affidea δημιουργήθηκαν με όραμα να προσφέρουν ένα εξατομικευμένο πλάνο φροντίδας με ευαισθησία και υπευθυνότητα, σε κάθε γυναίκα που αποζητά έμπειρη ιατρική καθοδήγηση για την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων που σχετίζονται με τον μαστό.

Τα Ιατρεία αποτελούνται από υψηλού επιστημονικού κύρους ιατρική ομάδα που καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτούμενων ειδικοτήτων για τις παθήσεις του μαστού, καθώς και από διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας.

Με μία μόνο επίσκεψη, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία, η κάθε γυναίκα μπορεί να λάβει ολιστική φροντίδα με όλες τις απαραίτητες ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις.

Στόχος είναι η έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του μαστού, με το βέλτιστο αποτέλεσμα για την ασθενή, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη υποστήριξη και ασφάλεια στις γυναίκες που το επιλέγουν, είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς λόγους.

Μία συνεδρία υγείας μαστού στα Ιατρεία Μαστού του ομίλου Affidea περιλαμβάνει:

  • Λήψη ιατρικού ιστορικού του μαστού
  • Επισκόπηση και έλεγχος του μαστού για ύποπτα ευρήματα
  • Έλεγχος για ύπαρξη παθολογικών λεμφαδένων
  • Ψηλάφηση μαστών σε όρθια θέση – Ψηλάφηση μαστών σε ύπτια θέση
  • Ψηλάφηση – έλεγχος της θηλής
  • Δημιουργία ηλεκτρονικού φακέλου υγείας του μαστού – εκμάθηση αυτοεξέτασης και αυτοψηλάφησης του μαστού

Στα Ιατρεία Μαστού (Κηφισιά, Περιστέρι, Αθήνα) του oμίλου Affidea διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις: Κλινική εξέταση – Ψηλάφηση μαστών, Ψηφιακή μαστογραφία, Ψηφιακή μαστογραφία με Τομοσύνθεση, Υπερηχογράφημα μαστών, Ελαστογραφία μαστών, Μαγνητική μαστών, Εντοπιστικές-μεγεθυντικές λήψεις, FNA Μαστού, Βιοψία μαστού (Core Biopsy), Κυτταρολογική εξέταση εκκρίματος θηλής.