Ογκολογικό Ιατρείο - Affidea Ελλάδος

Η προσθήκη της εν λόγω κλινικής ειδικότητας αποτελεί πρωτοπορία για τον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, οδηγώντας τον όμιλο Affidea ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός πρότυπου Iατρείου που θα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους ογκολογικούς ασθενείς, όπως ασθενείς με καρκίνο του μαστού, του γαστρεντερικού, καρκίνους του ουροποιητικού συστήματος, καρκίνους του πνεύμονα και του θώρακα, καθώς και άλλους λιγότερο συνηθισμένους συμπαγείς όγκους.

Στο Ογκολογικό Ιατρείο της Affidea δημιουργούμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας για κάθε ασθενή με βάση τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις. Μέσω της συνεργασίας των κλινικών ιατρών μας, μέσα από την εντατική εκπαίδευση και τις συνεχιζόμενες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στοχεύουμε στην παροχή της βέλτιστης ογκολογικής φροντίδας στον ασθενή.

Για να προσφέρουμε σύγχρονη, εξατομικευμένη περίθαλψη ασθενών, οι ογκολόγοι μας συνεργάζονται στενά με τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία, τόσο από άποψη υποδομής όσο και από άποψη αρτιότητας της ιατρικής φροντίδας.

Η αποστολή του Παθολόγου-Ογκολόγου είναι να προσφέρει την πλέον άρτια θεραπευτική φροντίδα στους ασθενείς με νεοπλασία (καρκίνο) των συμπαγών οργάνων. Ο ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της θεραπείας του ασθενούς με καρκίνο και αποτελεί τον ενορχηστρωτή σε μια ομάδα που αποτελείται από επιμέρους ειδικότητες που συνεπικουρούν στη διάγνωση και θεραπεία τους ασθενούς.

Οι ειδικότητες που πλαισιώνουν την πολυδύναμη ομάδα είναι οι Ακτινοθεραπευτές-Ογκολόγοι, οι Ακτινολόγοι, οι Χειρουργοί-Ογκολόγοι (ο καθένας στο σύστημα που έχει εκπαιδευτεί, π.χ. Θωρακοχειρουργοί, Χειρουργοί Μαστού, Γυναικολόγοι-Ογκολόγοι κ.ά.), οι Παθολογοανατόμοι, οι Γαστρεντερολόγοι, οι Πνευμονολόγοι, οι Ψυχολόγοι, οι Νευρολόγοι έως και κλινικοί  Διαιτολόγοι. Όλοι μαζί σε ενα κοινό ογκολογικό συμβούλιο εξετάζουν αποκλειστικά τον ασθενή και σχεδιάζουν την βέλτιστη θεραπεία.