ΩΡΛ Ιατρείο - Affidea Ελλάδος

Το Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ) Ιατρείο προσφέρει όλες τις διαγνωστικές υπηρεσίες για τις παθήσεις της κεφαλής και του τραχήλου και συγκεκριμένα για προβλήματα που αφορούν τα αυτιά, τη μύτη και το λαιμό. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για ακουομετρία, τυμπανομετρία, έλεγχο εμβοών/ιλίγγου, διαταραχές φωνής και παθήσεις σιελογόνων.

Εκτός της κλινικής εξέτασης, εκτελούνται οι παρακάτω εξετάσεις, ρουτίνας και εξειδικευμένες: Ωτομικροσκόπηση, Λαρυγγοσκόπηση, Καυτηριασμός ρινός, Καθαρισμός ώτων, Ακουόγραμμα, Δοκιμασία Muller, Νυσταγμογράφημα, Τυμπανόγραμα/Τυμπανομέτρηση/Τυμπανομετρία, Λαρυγγοσκόπηση, Snore Check με νυχτερινή οξυμετρία, Έλεγχος οπισθίου λαβυρίνθου, Ακουστικά Προκλητά Δυναμικά, Καυτηριασμός ρινός, Καθαρισμός ώτων, Χειρισμός επανατοποθέτησης ωτοκονίας, Ηχητικά αντανακλαστικά, Έλεγχος για ίλιγγο με νυσταγμογράφημα ανευ διακλυσμού, Τεστ αλλεργίας – ραδιοσυχνότητες για παχύνσεις βλεννογόνων, Συρρίκνωση ρινικών κογχών.

Η επιστημονική ομάδα της Affidea, αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρόληψης στην υγεία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, παρέχοντας την κατάλληλη διάγνωση και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη υποστήριξη στους εξεταζόμενους που την επιλέγουν. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη και εξυπηρέτηση των ασθενών, από την πραγματοποίηση της πιο απλής εξέτασης μέχρι την αντιμετώπιση του πιο σύνθετου προβλήματος υγείας.