Τμήμα Απεικόνισης Μαστού - Affidea Ελλάδος

Στο Διαγνωστικό Κέντρο Central (Λ. Βασ. Σοφίας 97, Πλατεία Μαβίλη) του Ομίλου Affidea λειτουργεί το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού, το οποίο δημιουργήθηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού καλύπτει τον τακτικό προληπτικό απεικονιστικό έλεγχο, αλλά δίνει και απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτόν, ώστε μέσα από εξειδικευμένες διαγνωστικές και επεμβατικές προσεγγίσεις να επιτυγχάνεται άμεση και ακριβής διάγνωση. Με την συμβουλευτική καθοδήγηση ενημερώνεται η εξεταζόμενη για τη διαχείριση των αποτελεσμάτων και για τα πιθανά αναγκαία επόμενα βήματα.

Αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών και τεχνολόγων που καλύπτουν όλο το φάσμα των απεικονιστικών εξετάσεων πρόληψης και διάγνωσης παθήσεων μαστού.

Συγκεκριμένα, με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν τον απεικονιστικό και διαγνωστικό έλεγχο των μαστών, όπως ψηφιακή μαστογραφία, 3D μαστογραφία – Τομοσύνθεση, υπερηχογράφημα υψηλής ευκρίνειας, ελαστογραφία, μαγνητική μαστογραφία, FNA, βιοψία υπό υπερηχογραφική (core biopsy).

Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού του Affidea Central παρέχει την εγγύηση ποιότητας του κορυφαίου ιδιωτικού φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη.

Γιατί να μας επιλέξετε:

1. Εξατομικευμένη φροντίδα για την υγεία του μαστού

2. Δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων σε μία μόνο επίσκεψη

3. Άμεση διάγνωση και συμβουλευτική καθοδήγηση

4. Απεικονιστικός εξοπλισμός βασισμένος σε τεχνολογία αιχμής

5. Ιατροί και τεχνολόγοι εξειδικευμένοι στην απεικόνιση του μαστού

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού του Affidea Central (Λ. Βασ. Σοφίας 97, Αθήνα) και τις υπηρεσίες του, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 677 0200 ή central@affidea.com